Pártalálás könyv

A KORREKTÚRA sorozat első - PÁRTALÁLÁS - kötetét tartod kezedben,
Kedves Olvasó!

Miért „korrektúra”? Sok-sok évet töltünk az iskolapadban, arról viszont vajmi kevés szó esik, hogy hogyan is boldoguljunk úgy általában az életben, mindennapi kapcsolatainkban. Pedig - ahogy műveltségünk és szakmai tudásunk -, úgy ezek az emberi és életkészségek sem születnek velünk. Többségüket születésünk után „szedjük magunkra”, általában különösebb tudatosság nélkül. A szerencsésebbek jó szülői, pedagógusi példa alapján, a kevésbé szerencsések a maguk kárán tanulva.
A Korrektúra sorozat célja, hogy körüljárja ezeket az emberi és életkészségeket, és elgondolkodtasson, ötleteket adjon ahhoz, hogy hogyan „korrigáld” ezeket, ha úgy látod, nem vagy elég sikeres az életben, és hatékonyabb akarsz lenni a magánéletedben és a munkádban, fejleszteni szeretnéd az érzelmi intelligenciádat.
”Van Önnek egy korrekt ura?” - játszott el a szóval, és a pártalálás témával Táncos Laci bácsi, a kiadó igazgatója.

 A PÁRTALÁLÁS kötet a következő kérdésekre keresi a választ:

  • Miben és miért mások az emberek és a párkapcsolatok ma?
  • Miért vagy egyedül már megint (még mindig)?
  • Meddig lehet és érdemes megmenteni egy kapcsolatot, és hogyan? Ha nem menthető, hogyan zárd le és „gyászold meg” azt, hogy sikeresen tudj új kapcsolatot kezdeni?
  • Ki illik hozzád? Létezik-e az „igazi”, a testi-lelki társ? Ha igen, hogyan találd meg?
  • Tudatosan keress vagy a szívedre hallgatva? Ismerkedj-e például az interneten?
  • Ha megtaláltad Őt, hogyan őrizd meg? Mi szükséges a tartós és boldog társkapcsolathoz?
Akár most próbálgatod a szárnyaidat, akár túl vagy már néhány szakításon, - kortól és nemtől függetlenül - örökérvényű kérdések ezek. A kötetben a szerző 20 éves szakmai és élettapasztalatait osztja meg Veled elgondolkodtatóan, de gyakorlatiasan és kedves humorral. Ötleteket ad ahhoz, hogy hogyan fejleszd vagy „korrigáld” párkapcsolati készségeidet, párválasztási stratégiáidat, hogy megtaláld a testi-lelki társadat. „Mert minden szeretet és simogatás nélkül eltelt nap elvesztegetett idő.”

Könyvrendelés -> ITT